Начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Мирослав Продан 16 лютого представив особовому складу слідчо-оперативних підрозділів та керівникам структурних підрозділів ГУ ДФС у області начальника оперативного управління Головного управління ДФС у Вінницькій області Віктора Сирватку. Новий керівник відповідатиме за роботу оперативних підрозділів служби в напрямку запобігання, виявлення та припинення кримінальних правопорушень у сфері оподаткування, протидії розкраданню бюджетних коштів та незаконного обігу підакцизних товарів.

42-річний Віктор Сирватка народився у селищі Тростянець на Вінниччині. З 1992 року працює в органах внутрішніх справ, з 1999-го – в органах податкової міліції. До призначення на посаду начальника оперативного управління ГУ ДФС у Вінницькій області Віктор Сирватка обіймав посаду заступника начальника – начальника відділу організації викриття економічних злочинів оперативного управління ДПІ у м. Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області.

 У Головному управлінні ДФС Вінниччини призначили керівника оперативного управління

«Ефективність протидії кримінальним правопорушенням у сфері оподаткування має здійснюватися в конструктивній співпраці та у тісній взаємодії з підрозділами ДФС області та правоохоронними органами Вінниччини. Наше завдання – створити для цього всі необхідні умови», - відзначив на представленні Віктор Сирватка.



Переглядів: 4952
Поширень: 0