Вінницька будівельна фірма – переможець державних закупівель підозрюється в умисному ухиленні від сплати податків на суму понад 1,6 млн. грн.

Співробітниками Головного управління ДФС у Вінницькій області вставлено, що службові особи фірми проводили псевдооперації по придбанню ремонтно-будівельних послуг у ряду фірм із ознаками фіктивності. Дані факти викриті в ході проведення заходів, спрямованих на виявлення порушень чинного законодавства в сфері державних закупівель та розпорядження (витрат) бюджетних коштів.

Інформація про кримінальне правопорушення за ч.1 ст. 212 Кримінального кодексу України внесена до ЄРДР, триває досудове розслідування. Також вживаються заходи по відшкодуванню завданих державі збитків.

Це вже друге кримінальне правопорушення, викрите співробітниками підрозділів боротьби з розкраданням бюджетних коштів та їх легалізацією ДФС у Вінницькій області. Протягом 2014 року оперативними співробітниками даного підрозділу викрито 31 кримінальне правопорушення, вчинене в ході проведення тендерних процедур та державних закупівель. 



Переглядів: 3886
Поширень: 0