Сума загального збору, яка надійшла від платників протягом січня-лютого 2015 року становить понад 366 млн. грн. Порівнюючи зі скоригованим фактом січня-лютого минулого року надходження збільшились на 38,4 млн.

За два місяці вінничани заплатили понад 200 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Приблизно 74 мільйони гривень надійшли від місцевих спрощенців, зокрема від фізичних осіб – майже 55 млн. грн. Понад 60,5 млн. грн. платниками перераховано плати за землю. Оптовики за право торгівлі цигарками та алкоголем заплатили півмільйона, а роздрібні продавці за свої ліцензії – 2,3 млн. грн.

 «Стабільність надходження до місцевого бюджету і збільшення показників, незважаючи на економічну кризу в країні, − надзвичайно важлива. Це означає, що на місцевому рівні ми зможемо забезпечувати громадян зарплатами, використовувати кошти на розвиток нашого регіону, гарантувати соціальні виплати вразливим категоріям громадян. Збільшення показників надходжень до бюджету можливе не завдяки тиску на бізнес, а навпаки лояльному і партнерському ставленні, легалізації зарплат, викриттю тіньових схем відмивання коштів», − каже начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан.



Переглядів: 2903
Поширень: 0