«Це майже на 9, 5 млн. гривень кращий показник, ніж ми прогнозували», − зазначає керівник обласних фіскалів Мирослав Продан. Порівнюючи зі скоригованим фактом січня-лютого 2014 року (приведеним до умов 2015) загальний збір до держбюджету зріс більш як на 96 мільйонів гривень.

Надходження від податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів − займають найбільшу частину суми. Протягом 2-х місяців вони склали майже 137 мільйонів гривень. Для порівняння минулого року фіскальна служба Вінниччини зафіксувала їх на рівні 130, 6 млн. грн. (скоригований факт). Вітчизняні виробники підакцизних товарів сплатили майже 77 мільйонів гривень податку, а ПДФО поповнив державну казну майже на 71 мільйон.

Мирослав Продан зазначає, що збільшення надходжень вдається забезпечити завдяки злагодженій роботі усіх структурних підрозділів та податкових інспекцій Вінниччини. Наразі відомство робить усе можливе аби підтримувати малий і середній бізнес, враховувати пропозиції та зауваження великих підприємств й  упереджувати податкові порушення.



Переглядів: 2974
Поширень: 0