Новий інформаційний ресурс на підтримку бізнесу запрацював за ініціативи фіскальної служби Вінниччини спільно із Кадровою і Громадською радами при Головному управлінні Державної фіскальної служби у Вінницькій області. Приклад вінничан поширять Україною.

Сайт http://vector.vpv.in.ua було презентовано на засіданні колегії фіскальної служби Вінниччини за участі керівників області й міста, передає Укрінформ.

«На сайті розміщуватиметься найсвіжіша  й найактуальніша інформація, що стосується податкового і митного законодавства. Тут у простій формі подаватимуться роз’яснення новацій і є можливість отримати консультації фахівців», - констатував керівник обласної фіскальної служби Мирослав Продан.

Наповнюватимуть ресурс громадські активісти, що задіяні у Громадській раді та Кадровій раді. Користувачі зможуть поділитись досвідом, сформувати запитання до фахівців з бухгалтерського обліку, аудиторів, приєднатись до профільної спільноти через яку можна скерувати інформаційні запити з конкретних питань вінницьким фіскалам.

Ініціатори створення сайту переконані – відкрита та прозора робота сприятиме покращенню інвестиційного клімату регіону, зробить роботу бізнесу комфортнішою.

Ресурс розрахований на платників податків Вінниччини, але й платники із інших територій можуть скористатись досвідом і навіть запровадити його у себе в регіоні.

Довідково.  Минулоріч Вінницька область посіла 4 місце в Україні за показниками сум, які вдалося спрямувати до загального фонду державного бюджету. А вже за 2 місяці 2015 року вдалося мобілізувати до державної скарбниці понад 386 мільйонів гривень, до місцевої – більше 366 мільйонів гривень. У березні, за словами посадовця, фіскальна служба Вінниччини повинна зібрати до бюджетів 250 мільйонів гривень. Окрім того, зміни податкового законодавства принесуть додаткові надходження: до прикладу, від акцизного податку місцева казна збагатіє приблизно на 120 мільйонів гривень, податок на нерухомість додатково поповнить казну на 15 мільйонів, податок на прибуток на 31 мільйон гривень. 



Переглядів: 3718
Поширень: 0