Головне управління ДФС у Вінницькій області інформує, що наближається до фінішної прямої перший етап конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини». Зазначений проект покликаний виховувати культуру сумлінного платника у школярів та ознайомити їх з професією фахівця податкової та митної справи. Його основне спрямування – це формування економічної грамотності та культури у підростаючого покоління, а також  вивчення та розуміння ними ролі, значення та місця податків, зборів і платежів у житті держави і суспільства.

Додамо, що перший етап конкурсу відбувається на районному рівні. Участь у ньому беруть дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів: 9-11 та 12-15 років. Прийом робіт триватиме до 1 квітня 2015 року. Для участі у конкурсі приймаються індивідуальні творчі роботи за трьома напрямками: художні твори (малюнки), комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. Тематика робіт: сплата податків, зборів, платежів – економічна функція у житті країни.

В подальшому протягом травня відбудеться Другий етап конкурсу на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на даному етапі, візьмуть участь на Всеукраїнському рівні протягом червня-серпня поточного року.

Нагадаємо, роботи на конкурс подаються до податкових інспекцій по місцю проживання.

Детальніше про умови конкурсу та вимоги до творчих робіт можна дізнатись, звернувшись до державних податкових інспекцій органів фіскальної служби області.



Переглядів: 3450
Поширень: 0