Згідно Розпорядження Кабміну від 24.10.2014 р. № 1025-р відповідні перевірки у податкових та митних органах області розпочнуться вже у квітні 2015 року. Загалом процес кадрового очищення в податкових та митних органах України був розпочатий ще у березні 2014. Наразі, у рамках дії закону „Про очищення влади”, на Вінниччині звільнено одного з керівників обласного рівня, посаду якого віднесено до номенклатури ДФС України.

Окрім того, станом на 30 березня 2015 року відповідно до статті 6 Закону „Про очищення влади” від осіб, які призначені до ГУ ДФС у Вінницькій області надійшло 11 заяв на проходження перевірки, від службовців, які призначені до ОДПІ – 44 аналогічних заяв, від тих, хто призначений на роботу до Вінницької митниці ДФС – 277 заяв.

Уся інформація про проходження перевірки стосовно цих осіб, а саме повідомлення про початок перевірки, копія їхніх заяви та декларації, а також результати перевірки оприлюднюються на суб-сайті ГУ ДФС у Вінницькій області офіційного веб-порталу ДФС України у розділі „Робота з персоналом”, рубрика „Про очищення влади”.

Варто зазначити, що для прозорості процедури призначення осіб на керівні посади в ГУ ДФС у Вінницькій області створено Раду з кадрових питань. За час її діяльності було прийнято та опрацьовано документи від 10 претендентів, які висловили бажання пройти відбір. На 4 проведених засіданнях ради було здійснено відбір кандидатів на 9 керівних посад територіальних органів ДФС. За результатами рекомендовано для розгляду 10 кандидатур на посади керівників ОДПІ або їх заступників.

З роботою Ради з кадрових питань можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Вінницькій області офіційного веб-порталу ДФС України у розділі „Робота з персоналом”, рубрика „Рада з кадрових питань



Переглядів: 2830
Поширень: 0