Державна податкова інспекція у м. Вінниці на виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.07.09р. № 837-р «Про додаткові заходи щодо мобілізації доходів бюджету у ІІ півріччі 2009 року» повідомляє про наявність податкової заборгованості перед бюджетом суб’єктів господарювання станом на 31 серпня 2009 року та запрошує платників податків, що заборгували платежі в бюджет, терміново провести звірку стану розрахунків з бюджетом в ДПІ за адресою: м. Вінниця, вул. 30-річчя Перемоги, 21 та погасити наявну заборгованість.

Перелік боржників можна скачати тут:
- фізичні особи підприємці
- юридичні особи
або подивитися на сайті: http://dpivinnitsa.wordpress.com/

Від редакції:

До публічного запрошення податківці вдались тому, що чимало боржників не підозрюють про свою заборгованість. А точніше, забули про неї. Бо йдеться не лише про підприємства, приватних підприємців, а й про інших громадян та сплату ними, зокрема, податку на транспорт і землю.

В ДПІ м.Вінниці пояснили, що в декого заборгованість складає всього дві гривні, але ж на них наростає пеня, а це вже може привести в майбутньому й до майнового стягнення через суд.

Переглянути цей список – не що-небудь, все ж 396 підприємств і установ, 8230 громадян. Втім, спробуємо загітувати читача тим, що коли не знайдете в списку себе, то хоча б зустрінете масу знайомих прізвищ. Серед боржників – відомі бізнесмени й депутати – міські й обласні, головлікар і директор школи, бувші і нинішні керівні міліціонери, батьки, діти й дружини бізнесменів та ректорів, і навіть обласне керівництво.

В такій кампанії соромитись нічого)))


Переглядів: 6349
Поширень: 0