В Україні стартувала загальнодержавна операція «Акциз-2015», спрямована на очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікату та незаконно ввезеної на територію країни підакцизної продукції, збільшення надходжень до акцизного податку до державного бюджету.

В рамках операції співробітники фіскальної служби на Вінниччині відпрацьовують торговельну мережу з метою виявлення фактів незаконного зберігання та реалізації підакцизних товарів, вживають заходи щодо припинення діяльності підпільних виробництв алкогольного фальсифікату, під особливим контролем перебуває робота підприємств-виробників підакцизної продукції з метою недопущення фактів необлікованого виготовлення та реалізації товарів без сплати податків, або ж їх мінімізації.

До участі в операції «Акциз-2015» можуть залучатися громадяни: через «телефон довіри», або ж письмово є можливість звернутися до Державної фіскальної служби та її територіальних органів та повідомити про факти незаконного виготовлення та обігу підакцизних товарів.     

З початку нинішнього року оперативниками ГУ ДФС на Вінниччині з незаконного обігу вилучено підакцизної продукції на суму майже чотири мільйони гривень, в тому числі лікеро-горілчаного фальсифікату більш ніж на півмільйона гривень. Ліквідовано діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення алкогольної продукції.



Переглядів: 3042
Поширень: 0