У фіскальній службі Вінницької області прогнозували, що загальний збір надходжень до місцевої казни протягом 4-х місяців складе 728 мільйонів гривень. Проте, його вдалося значно перевиконати і податківці зафіксували надходження до місцевого бюджету, з початку року, на рівні більше 831 млн. грн. В аналогічному періоді 2014 року казна Вінниччини отримала 729,2 мільйони гривень. Таким чином темп росту надходжень складає 114%.

Більше 444 мільйонів гривень надходжень склав податок на доходи фізичних осіб. Рівень цього виду сплат також перевищив цьогорічні індикативні показники на понад 42 мільйони гривень. Щодо податку на прибуток підприємств, його фіскали зібрали на 338% більше запланованого − 22,3 млн. грн. проти очікуваних 6,6 мільйонів.

За словами Мирослава Продана один із основних факторів, який дозволяє стабільно і в повному обсязі наповнювати бюджети різних рівнів − партнерські стосунки із платниками і підприємцями. "Ми налагодили чітку роботу у всіх структурних підрозділах області і визначили для себе, що покарання нікому не потрібні. Наразі робимо ставку на упередження, співпрацю і сервісну функцію податкових органів Вінниччини", − каже керівник.



Переглядів: 2599
Поширень: 0