Трохи більше 103 тисяч таких послуг вінничани отримали безпосередньо у Центрах обслуговування платників. Нагадаємо, що на території Вінницької області функціонує 22 ЦОП, що надають свободу доступу платникам в отриманні консультаційних, інформаційних та адміністративних сервісів і послуг.

Найбільш запитуваною є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. За 8 місяців цього року надано 45,5 тис. таких послуг.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію) та реєстрації книги обліку розрахункових операцій. Цих послуг протягом січня – серпня 2015 року надано 17,9 тис. та 8,9 тис. відповідно.

Для зручності платників, кожна послуга має інформаційну картку, в якій зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.

Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.



Переглядів: 3099
Поширень: 0