Головне управління ДФС у Вінницькій області інформує про те, що Кабінет Міністрів України своєю Постановою від 24 лютого 2016 року №114 затвердив Порядок ведення Єдиного реєстру акцизних накладних, який визначає механізм внесення відомостей, що містяться в акцизних накладних та розрахунках коригування до акцизних накладних за операціями з реалізації пального, до Єдиного реєстру акцизних накладних та надання даних, які містяться в Реєстрі.

Звертаємо увагу на те, що до Реєстру вносяться відомості щодо усіх акцизних накладних та розрахунків коригування, у тому числі акцизних накладних, які не надаються отримувачу пального, та акцизних накладних/розрахунків коригування, складених за операціями з реалізації пального суб'єктам господарювання та фізичним особам, які не є платниками акцизного податку.

Операційний день для реєстрації акцизних накладних або ж розрахунків коригування у Реєстрі триває щодня з 8 до 19 години. Датою та часом надання акцизної накладної чи розрахунку коригування до ДФС є дата та час, зазначені у квитанції про їх прийняття (підтвердження реєстрації) або неприйняття. Повідомлення про реєстрацію акцизної накладної чи розрахунку коригування видається з Реєстру на запит платника акцизного податку безоплатно.



Переглядів: 2110
Поширень: 0