За перший квартал 2016 року платники податків Вінницької області перерахували до зведеного бюджету близько 1 млрд. 517,2 млн. грн. За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського – це майже на 278,5 млн.грн. більше минулорічних показників січня-березня.

Із загальної суми до держбюджету впродовж внесено 643,8 млн.грн. податкових платежів. Місцеві скарбниці отримали 873,4 млн.грн. Порівняно з минулорічним – це майже на 27,9,1 млн.грн. більше. Такий ріст надходжень, високопосадовець пояснює позитивною динамікою сплати податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку та плати за землю. Суттєво поповнішали місцеві бюджети і за рахунок справляння в поточному році акцизного податку з реалізації в роздрібній торгівлі підакцизних товарів.

Як наголошує очільник фіскальної служби області Руслан Осмоловський, стабільного виконання прогнозованих показників вдається забезпечувати завдяки свідомому ставленню платників податків регіону до сплати податків та посиленню заходів із детінізації економіки.



Переглядів: 2344
Поширень: 0