Фахівці Держфінінспекції у Вінницькій області протягом січня – березня 2016 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 8,3 млн. грн.

За матеріалами ревізій правоохоронні органи розпочали дев'ять досудових розслідувань та вручили одне письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

У 19 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано такі заходи впливу як зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань і зменшення бюджетних призначень та асигнувань.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 22 управлінські рішення.

За вчинені фінансові порушення 41 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності, 16 – до дисциплінарної та матеріальної, зокрема 3 осіб звільнено з посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму понад 7,7 млн. грн.



Переглядів: 3188
Поширень: 0