Про це, сьогодні на селекторній нараді повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Неїлик.

За словами посадовця, 31 підприємство агропромислового комплексу Вінниччини отримали на посівну в банках 170 млн. грн. кредитів, також аграріями залучено 63 млн. грн. комерційних кредитів. «В рамках реалізації пілотного проекту «Аграрні розписки» в області оформлено 8 аграрних фінансових розписок на суму - 5,4 млн. грн.», - зауважив директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Неїлик.

«Аграріїв області на 100% забезпечені насінням ярих зернових, зернобобових та технічних культур. Станом до 20 квітня поточного року, на проведення комплексу весняно-польових робіт, аграріями області витрачено понад 4,9 млрд. грн., або 87 % від запланованих, з них - 4,7 млрд. грн. власних коштів», - повідомив Микола Неїлик.

Забезпеченість сільськогосподарських підприємств області технікою, фінансовими та матеріально-технічними ресурсами, дає змогу виконати прогнозовані обсяги весняно-польових робіт в оптимальні агротехнологічні терміни.



Переглядів: 2441
Поширень: 0