Завдяки принциповій позиції органів прокуратури Вінницької області умисне зволікання виконання судових рішень господарського суду Вінницької області у зведеному виконавчому провадженні за позовами прокуратури області майже на 950 тисяч гривень акціонерним товариством міста стало неможливим.

Протягом 2015 року товариством не вчинялись реальні дії спрямовані на фактичне добровільне виконання судових рішень та погашення заборгованості, хоча жодних суттєвих перешкод для цього не існувало. Зацікавленим у якнайшвидшому виконанні наказів суду товариством не вчинялись в період здійснення виконавчого провадження, а натомість відкривались нові рахунки у банках, що призводили до порушення прав стягувачів на отримання належних їм коштів.

А відтак, ухвалою Вінницького окружного апеляційного адміністративного суду відхилено апеляційну скаргу акціонерного товариства про скасування постанови щодо арешту коштів товариства Замостянським відділом державної виконавчої служби Вінницького міського управління юстиції.



Переглядів: 2124
Поширень: 0