За січень-травень 2016 року платники податків Вінниччини перерахували до бюджетів понад 2,8 мільярда гривень Про це під час прес-конференції повідомив начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський. Ця рекордна для Вінниччини сума на більш ніж 618,1 млн. грн. перевищує надходження за аналогічний період минулого року.

За словами високопосадовця позитивна динаміка простежується як за платежами до державного, так і за надходженнями до місцевих бюджетів із зростанням у півтора рази.

Із загальної суми внесок до держбюджету перевищив 1,2 млрд. грн., що на 654,7 млн.грн. більше минулорічного. Серед платежів, спрямованих до державної казни 482 млн.грн. – податок на додану вартість, 306 млн.грн. – податок на доходи фізичних осіб, 282 млн.грн. – податок на прибуток, 104,9 млн.грн. – військовий збір.

З початку року платники податків Вінниччини перерахували до бюджетів понад 2,8 мільярда гривень

До місцевих бюджетів за 5 місяців сплачено 1582,1 млн.грн. Це у 1,5 рази або на 490,7 млн.грн. більше від надходжень січня – травня м.р.  У трійці лідерів бюджетоформуючих податків місцевих бюджетів є: податок на доходи фізичних осіб, надходження за яким склали 875,2 млн.грн.; єдиний податок – 247 млн.грн., плата за землю – 230,4 млн.грн.

На переконання Руслана Осмоловського стабільного виконання прогнозованих показників та суттєвого приросту до минулорічних здобутків колективу працівників фіскальної служби Вінниччини вдається забезпечувати, насамперед, завдяки свідомому ставленню представників бізнесу регіону та громадськості до сплати податків.



Переглядів: 1894
Поширень: 0