Головне управління ДФС у Вінницькій області інформує, що Кабінет Міністрів України постановою від 25.05.2016р. № 364 затвердив Порядок інформаційного обміну між митницями, державними органами, уповноваженими на здійснення санітарно-епідеміологічного, ветеринарно-санітарного, фітосанітарного, екологічного, радіологічного та інших видів державного контролю, та підприємств за принципом "єдиного вікна" із застосуванням інформаційно-телекомунікаційної системи органів доходів і зборів.

Дія Порядку поширюється на операції із ввезення на митну територію України товарів, які підлягають митному та іншим видам державного контролю, та вивезення таких товарів за межі митної території України.

Постановою, яка набере чинності з 1 серпня 2016 року, передбачено проведення ДФСУ щомісячного моніторингу результатів застосування вказаного Порядку, з наступним розміщенням на власному офіційному веб-сайті статистичної інформації в розрізі кожного державного органу.

Крім цього, визнано такою, що втратила чинність, постанову Кабміну від 21.05.2012р. № 463 "Про затвердження Порядку інформаційного обміну між митними та іншими державними органами за допомогою електронних засобів передачі інформації".



Переглядів: 1813
Поширень: 0