Майже дві сотні профілактичних заходів з початку 2016 року проведено для попередження корупції в лавах працівників фіскальної служби Вінниччини. Про це інформує управління власної безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області.

Крім того, за ініціативи співробітників зазначеного управління здійснено 49 службових перевірок та розслідувань, 13 серед яких, за зверненнями фізичних та юридичних осіб. Як наслідок, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 осіб. Окрім того, відносно 9 працівників служби вжито заходи дисциплінарного впливу. Ще 2 співробітників – попереджено.

Також протягом січня-травня поточного року, для прийняття рішення, згідно чинного законодавства, до правоохоронних органів області були направлені матеріали 14 службових перевірок. За результатами їхнього розгляду відносно службових осіб територіальних підрозділів фіскальної служби Вінниччини за фактом прийняття ними рішення в умовах реального конфлікту інтересів, правоохоронними органами області зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 9 кримінальних проваджень та  складено 2 адміністративних протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Для всіх небайдужих нагадуємо, що в управлінні власної безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області працює цілодобова лінія телефону „довіри” (0432) 660205. Подзвонивши за цим номером, можна повідомити про будь-які корупційні прояви з боку вробітників територіальних органів фіскальної служби регіону чи Вінницької митниці ДФС. А ще поінформувати про випадки шахрайських дій невстановлених осіб, які від імені посадових осіб фіскальної служби вимагають кошти від суб'єктів підприємництва.



Переглядів: 2263
Поширень: 0