Під час проведення впродовж січня-червня 2016 року контрольно-перевірочних та організаційних заходів щодо виявлення найманих працівників, трудова діяльність яких використовується без документального оформлення трудових відносин та належного оподаткування, працівниками фіскальної служи Вінниччини було виявлено 1052 фізичних осіб. Про це інформує в.о. начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Олег Мартинюк.

Крім того, як додає посадовець, вжитими заходами виявлено та залучено до оподаткування 1004 громадян, які надавали різні послуги, без сплати податків. Внаслідок такої роботи  до бюджету надійшло понад 876 тис.грн.

Робота з підвищення рівня заробітної плати залишається одним із найактуальніших напрямків діяльності органів ДФС регіону, – наголошує Олег Мартинюк, – З цією метою на засіданнях спільних комісій з органами місцевої влади заслухано представників 173 юридичних та 133 фізичних осіб-підприємців. Проводиться й індивідуальна роз’яснювальна робота з керівниками зазначеної категорії підприємств. Протягом січня-червня п.р. вдалось поспілкуватись з очільниками 310 СГД та із 335 фізичними особами - підприємцями. В результаті таких заслуховувань та співбесід рівень заробітної плати було збільшено, а бюджети додатково отримали майже 340 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб”.

Додамо, що крім того, протягом І півріччя 2016 року проведено 80 перевірок із дотримання суб’єктами господарювання діючого законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів. У підсумку, до бюджету донараховано 4,1 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, з яких до бюджету вже надійшло 1,4 млн.грн. 



Переглядів: 2041
Поширень: 0