Під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій інформував присутніх про загальну ситуацію з доходами обласного бюджету та бюджету області за проміжними підсумками перших двох місяців 2017 року.

«Податок на доходи фізичних осіб до відповідного періоду минулого року склав + 59 %. Податок на прибуток підприємств комунальної власності зріс удвічі. На 10 % зросли надходження податку на прибуток підприємств всіх форм власності. І в цілому обласний бюджет зріс за 2 місяці в межах 60 % до відповідного періоду минулого року», - повідомив Валерій Коровій.

Валерій Коровій: «Механізм, пов'язаний із підвищенням мінімальної заробітної плати, спрацював»

Суттєве зростання доходів, за інформацією голови ОДА, спостерігається і на районному рівні. До прикладу, в Крижопільському районі надходження удвічі більші, ніж торік, в Оратівському – приріст становить 97 %, у Хмільницькому – 87 %, в Чернівецькому – 81 %, в Ямпільському – 77 %.

«Це свідчить про те, що механізм, пов'язаний із підвищенням мінімальної заробітної плати, спрацював», - підкреслив керівник Вінниччини.



Переглядів: 2333
Поширень: 0