Для зручності платників кожна послуга має інформаційну Протягом січня-березня 2017 року Головним управлінням ДФС у Вінницькій області та його територіальними підрозділами було надано 46,3 тис. адміністративних послуг. За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського понад 88 відсотків або 40,9 тисяч таких послуг були отримані через Центри обслуговування платників.

Посадовець нагадує, що наразі обслуговування платників податків на території Вінницької області здійснюється у 22 Центрах обслуговування платників (ЦОП), що надають свободу доступу платникам в отриманні консультаційних, інформаційних та адміністративних сервісів і послуг.

Як свідчить статистика за звітний період найбільш запитуваною була послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Станом на 01.04.2017 року надано 17,9 тисяч таких послуг.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з надання витягу з реєстру картку, в якій  зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання. Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.



Переглядів: 1852
Поширень: 0