За інформацією Департаменту фінансів ОДА, станом на 1 червня поточного року до бюджету Вінницької області надійшло субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот в сумі 1135,7 млн. грн., що становить 40,2 % від річних призначень та 99,8% від призначень на січень-травень поточного року.

Субвенції з державного бюджету до місцевих бюджетів на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 83,1 млн. грн., що становить 25,3 % від річних призначень та 60,8 % від призначень на січень-травень поточного року. Субвенції з державного бюджету до місцевих бюджетів на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами 1 чи 2 групи внаслідок психічного розладу в сумі 876,9 млн. грн., що становить 39,9 % від річних призначень та 98,6 % від призначень на січень-травень поточного року.

Субвенції з державного бюджету до місцевих бюджетів на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплату послуг із здійснення патронату над дитиною та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім"ї патронатного вихователя в сумі 13,1 млн. грн., що становить 34,1 % від річних призначень та 87,8 % від призначень на січень-травень поточного року.



Переглядів: 1524
Поширень: 0