За результатами роботи протягом п’яти місяців 2017 року співробітниками оперативного управління Головного управління ДФС у Вінницькій області викрито 31 кримінальне правопорушення. Більше 40% з них – факти умисного ухилення від сплати податків та кримінальні оборудки з бюджетними коштами. Зокрема, розкрито 6 кримінальних правопорушень під час проведення державних закупівель. За результатами перевірок, ініційованих оперативними співробітниками, донараховано 1,1 млн. грн., стягнуто – майже 670 тис. грн.

Понад 2,7 млн. грн. надійшло до бюджету за результатами розслідування кримінальних проваджень; ще більш ніж 2,2 млн. грн. конфісковано в дохід держави коштів, арештованих на рахунках СГД у складі «конвертаційного» центру.      

В ході проведення операції «Акциз-2017» з незаконного обігу вилучено підакцизної продукції на загальну вартість 3,6 млн. грн. Більша частина вилученого – небезпечний для життя і здоров’я алкогольний фальсифікат, а також спирт як можлива сировина для його подальшого виготовлення. Крім того, оперативниками фіскальної служби області ліквідовано 2 підпільні цехи із виготовлення алкогольного сурогату.



Переглядів: 1723
Поширень: 0