За січень-травень 2017 року платники податків Вінниччини перерахували до бюджетів понад 4,2 мільярда гривень. Про це повідомив начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський. Ця рекордна для Вінниччини сума майже у півтора рази або більш ніж на 1,4 мільярд гривень перевищує надходження за аналогічний період минулого року.

За словами високопосадовця вдалось виконати індикативні показники  за платежами як до державного, так і за надходженнями до місцевих бюджетів із приростом до минулорічного.  Так, із загальної суми внесок до держбюджету перевищив 2 мільярда гривень, що на 781,8 мільйон гривень більше минулорічного.  До місцевих бюджетів за 5 місяців сплачено понад 2,2 мільярда гривень. Це на 656,8 мільйонів гривень більше від надходжень січня – травня 2016 року. 

Стабільному виконанню прогнозованих показників та суттєвому приросту до минулорічних здобутків колектив працівників фіскальної служби Вінниччини завдячує сумлінності та свідомому ставленню представників бізнесу регіону та громадськості до сплати податків”, – підсумовує Руслан Осмоловський і вкотре наголошує, – „Ми сервісна служба, наміру „кошмарити” чесний бізнес не маємо, але й „тіньовикам” спуску не дамо.”



Переглядів: 2050
Поширень: 0