Про це повідомив перший заступник міського голови Іван Михайлюк. Вінницька влада має намір пожвавити претензійну роботу.

- Суди відгукнулись на наше прохання, щоб активізувати та прискорити розгляд справ по оформленню документів боржників, які знаходяться у судах, - повідомив Іван Михайлюк.
Усі керівники теплопостачальних організацій повинні сформувати списки боржників, аби отримати не тільки реальну картину зароборгованості, а й побачити чи перспективне погашення боргів.

Водночас, на теплопостачальних організаціях - заборгованість з виплати заробітної плати. За словами начальника головного управління ЖГК міськради Василя Броварника, працівникам боргують гроші за два місяці.

Підприємства беруть кредити, щоб працівникам виплатити заробітну плату. Тільки за 2008 рік борг за теплопостачання збільшився більш ніж на 5 млн. грн. Елементарно можна побачити, що ніби ніхто не платив протягом 2,5 місяців. А від проплат залежать і розруханки за газ, а це - наша гаряча вода, від цього залежать і наші розрахунки за електроенергію, розрахунки по заробітній платі.


Переглядів: 3254
Поширень: 0