Робочі питання стосувались забезпечення теплом і гарячою водою вінничан у період похолодання, яке спостерігається у перші дні березня; розрахунків вінничан за спожиті послуги та розрахунки теплопостачальних організацій Вінниці за блакитне паливо.

Березень - останній повний місяць, коли теплопостачальні організації надаватимуть тепло в помешкання вінничан, установи та організації. Завершити опалювальний сезон планується 15 квітня. Якщо протягом трьох дні середньодобова температура повітря не опускатиметься нижче восьми градусів тепла, котельні зупинять подачу тепла. Вінничани уже третій місяць поточного року не проявляють значної активності в питанні оплати за спожиті послуги. Найменш свідомих споживачів має підприємство «Вінницяміськтеплоенерго». Найкраще розраховуються споживачі котельні «Маяк».

Перший заступник міського голови Іван Михайлюк звернувся до керівників теплопостачальних організацій з тим, щоб вони активізували роботу із боржниками, особливо з тими установами і організаціями, які фінансуються із державного бюджету. «Якщо вони не погасять свою заборгованість до кінця опалювального сезону, то ці кошти ви не отримаєте до початку наступного сезону, таким чином надасте їм безвідсотковий кредит без власної на те згоди, - зазначив Іван Михайлюк. - Аби так не сталось, варто вже сьогодні працювати у цьому напрямку».

Тримає на контролі перший заступник мера і питання перерахунків тарифів за спожите тепло. Цей процес має завершитись до 20 березня.


Переглядів: 2655
Поширень: 0