Загалом впродовж січня-жовтня 2017 року до бюджетів усіх рівнів платники Вінниччини перерахували понад 9 мільярдів 171 мільйон 984,3 тисячі гривень податків, зборів та інших платежів. Про це під час робочої наради з керівниками підрозділів фіскальної служби Вінниччини повідомив  начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Руслан Осмоловський. За його словами, ця рекордна для регіону цифра більш ніж на 2,5 мільярда гривень перевищує минулорічні надходження.

Із загальної суми, перерахованої до бюджетів, більшість коштів, а саме 5 мільярдів 53 мільйони 293,5 тисяч гривень отримали місцеві громади. До державного бюджету за 10 звітних місяців було спрямовано понад 4 мільярди 118 мільйонів 690,8 тисяч гривень.

Платники податків з початку року перерахували до бюджетів понад 9 мільярдів гривень

Посадовець зауважує, що завдяки свідомому ставленню бізнесу та громадян області до сплати податків, перевищено прогнозовані показники до місцевих бюджетів на 537,6 мільйона гривень, до держбюджету – на 235,1 мільйона гривень. Також зросли доходи бюджетів проти аналогічного періоду минулого року. Так, доходи бюджетів місцевих громад збільшились на 34 відсотки, а платежі до держбюджету – майже на 45 відсотків.



Переглядів: 2093
Поширень: 0