Сьогодні в облдержадміністрації перший заступник голови облдержадміністрації Валерій Коровій провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів щодо формування проекту обласного бюджету на 2010 рік.

Загалом, за словами Валерія Коровія, обласний бюджет складається з 738 бюджетів. В області зареєстровано 331 тис. працюючого населення, з них 109 тис. громадян отримують зарплату з бюджету.

«Цього року планується здійснити чотирикратне підвищення зарплати працівникам бюджетних установ в середньому на 34%» - зазначив Валерій Коровій. Окрім цього, очікується також в червні ц.р. перевиконання обласного бюджету близько 11%. Загалом бюджет має отримати 310 млн.грн. власних та закріплених доходів, що на 13% більше минулорічних показників.

Що стосується коштів, які спрямовуватимуться на підтримку усіх галузей області, вони закладені, але залишається проблемними три сфери: охорона здоров’я, соціальний захист, фізична культура та спорт.

На нараді виступили керівники управлінь облдержадміністрації, їх пропозиції були внесені в проект бюджету, який розглядатиметься вже на сесії обласної ради, що відбудеться 7 травня 2010.


Переглядів: 4702
Поширень: 0