Проект фінансується Вінницькою міською радою, ВОГО «Подільська агенція регіонального розвитку», банками, страховими компаніями та аудиторськими фірмами міста.

В результаті проекту створена поліграфічна справка – стартовий пакет «Підприємець під ключ», який має таке інформаційне наповнення:
форми та їх зразки, необхідні для реєстрації, інформація з ДПІ про подання звітності в електронному вигляді, право громадян на звернення, перелік адміністративних послуг, що надаються ДПІ в м.Вінниця юридичним та фізичним особам, форма трудового договору між працівником та фізичною особою, рекламна продукція банківських, страхових та аудиторськіх послуг.

Цінною є покрокова інструкція:
• Крок1 – реєстрація фізичної особи-підприємця (ФОП) в органі державної реєстрації;
• Крок 2 – взяття ФОП на облік платника податків;
• Крок 3 – реєстрація ФОП в органі пенсійного фонду України;
• Крок4 - реєстрація ФОП в органі Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття;
• Крок5 - реєстрація ФОП в органі Фонду соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності;
• Крок6 - реєстрація ФОП в органі Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України;
• Крок7 – одержання (ФОП) дозволу на виготовлення печаток і штампів.

Даний пакет надається безкоштовно в реєстраційній палаті, ДПІ м.Вінниці, інформаційно-консультаційному центрі з питань підприємництва тим, хто зацікавлений у створенні власної справи та популяризації підприємництва.

В подальшому планується розширювати географію проекту «Підприємець під ключ» у межах області.

Детальніше інформацію про проект можна отримати за тел. 32-19-18 (Іван Дмитрович Надольний, заступник начальника управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради), 59-52-06 (Олександр Сологуб, головний спеціаліст управління економіки та інвестицій міської ради).


Переглядів: 4100
Поширень: 0