Мета програми - покращити якість надання муніципальних послуг шляхом впровадження інноваційних рішень, розроблених спільно органами влади, бізнесом та громадами.

Проекти-учасники конкурсу мають бути орієнтованими на вирішення актуальних завдань місцевого розвитку: реформування житлово-комунального сектору; охорону навколишнього середовища та підтримання екологічного балансу; впровадження енергозберігаючих технологій та альтернативних видів енергії; покращення інфраструктури підтримки соціально незахищених верств населення та ін. Обов’язковою умовою реалізації проектів є їх співфінансування з місцевих бюджетів або інших джерел у розмірі, не меншому аніж 40% бюджету.

Подавати заявки на участь у конкурсі можуть органи місцевого самоврядування в партнерстві з громадськими організаціями. Проекти треба надсилати до 29 лютого на адресу Фонду Східна Європа у Києві: 03150, Україна, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55, 3 поверх. Більше інформації можна отримати за тел: +38044 200-3824; 200-3826; 200-3827, або на www.eef.org.ua.

Для довідки:
Фонд Східна Європа—член мережі Фондів Євразія. Починаючи з 1992 р., Фонд Євразія інвестував понад $290 млн., наданих урядом США, та $80 млн. з інших джерел фінансування у більш як 8400 грантів та проектів технічної допомоги у Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Росії, Таджикистані, Туркменістані, Україні та Узбекистані.


Переглядів: 3856
Поширень: 0