Гральні зали та казино перебувають поза законом на території нашої країни. І хоча відповідний закон діє вже більш ніж півтора року, деяких підприємців не покидає спокуса заробити грошей на нелегальних іграх навіть під загрозою п’ятимільйонного штрафу за порушення даного закону.

Один такий інтерактивний клуб викрили нещодавно співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом товарів головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Вінниці.

У закладі, де бажаючі мали б змогу «поблукати» в мережі інтернет, комп’ютери насправді працювали як гральні автомати. Відповідно, за гру на них відвідувачі платили гроші. Саме в такий момент до зали навідалися податкові міліціонери. Факт надання послуг у сфері забороненого грального бізнесу податківці задокументували, усе обладнання – 39 комп’ютерів на загальну суму понад 90 тисяч гривень – вилучили. Тепер невдаха-бізнесмен – 44-річний вінницький підприємець – чекає на покарання. У його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 203 Кримінального кодексу України – заняття забороненими видами господарської діяльності.

Ольга Шишківська, прес-офіцер управління
податкової міліції ДПА у Вінницькій області


Переглядів: 3297
Поширень: 0