На сьогоднішній день заборгованість перед працівниками мають 10 таких підприємств. Втім, щомісяця їх керівництво намагається скорочувати обсяги заборгованості по зарплаті робітникам. Станом на перше листопада поточного року розмір боргу зменшився на 11%.

На відміну від комунальних, економічно активні підприємства Вінниці нарощують борги по заробітній платі. Станом на перше листопада їх розмір становив 7,5 мільйони гривень. Порівняно із попереднім місяцем ця цифра зросла на 12%. До таких показників призвела новоутворена заборгованість на шести діючих організаціях, де сума боргу по зарплаті зросла на майже півмільйона гривень. Борги по зарплаті зросли і на трьох підприємствах державної форми власності. Їх розмір збільшився на 30%.

За даними моніторингу, станом на 22 листопада в рахунок погашення заборгованості підприємствами міста виплачено 1,35 млн. грн., в т.ч. міськими комунальними підприємствами - 0,5 млн. грн. Залишок заборгованості економічно активних підприємств складає 6,15 млн. грн.


Переглядів: 3061
Поширень: 0