Вже стали традиційними творчі програми по суботах, концертні виступи і танцювальні програми на площах сподобались вінничанам. В цьому році до проекту «Пляжний патруль» долучився Центр підліткових клубів за місцем проживання. І тепер, окрім звичайного патрулювання, активні молоді люди пропонують відпочиваючим приєднатись до цікавих анімаційних творчих програм.

Тепер на вінницьких пляжах Молодіжна рада міста і Центр підліткових клубів проводитиме спортивні, розважальні заходи. Цьогорічною родзинкою активних ігор для дітей став Клюквін-Болл. Це винахід вінницьких активістів з історичним підтекстом. Всі пам’ятають, що саме у Вінниці знімався відомий дитячий кінофільм «Пригоди Толі Клюквіна». І в ньому головний герой Толя Клюквін веде активний стиль життя: катається на велосипеді, зустрічається з друзями, грає у м’яча. При чому у м’яча вони грають в будь-якому місці.

Переконані, що рухливості не вистачає підліткам в наш комп’ютерний час. Тому вінницькі організатори сучасних рухливих ігор придумали для малечі нові розвиваючі програми, які об’єднали назвою «Клюквін-Болл». Це весело, просто і дуже подобається малечі.

Програма витримала експеримент у вінницьких пришкільних таборах і тепер буде розвиватись. Заходи будуть проводитись в різних мікрорайонах. Сьогодні молодь за підтримки відділу молоді і туризму організовує свої програми на оновленому пляжі «Хімік». Міською владою очищена акваторія пляжу, створені місця для купання та ігор дітей, оновлені роздягальні, створені сучасні доріжки. На прокат надаються лежаки, човни та катамарани. Але не менш важливим є створення культурної атмосфери для успішного відпочинку.

Додаткова інформація: відділ у справах молоді та туризму міської ради, тел.:59-52-82


Переглядів: 3738
Поширень: 0