Міністр взяв участь у відкритті нового приймальника-розподільника та вручив ключі від автомобілів співробітникам міліції. Цього разу обласне УМВС отримало 32 автівки, дві з яких - спецавто "Соболь" з діагностичною звуковою відеоапаратурою.

Також Юрій Луценко вручив ордери на квартири співробітникам міліції, які отримали житло у новому будинку по вул. Тарногродського. Загалом у цьому будинку 117 квартир. Будинок зводився на кошти МВС. Юрій Луценко відзначив, що отримання квартир співробітниками міліції стало можливим, зокрема, і завдяки міській та обласній владі, які виділили це недобуване приміщення для потреб УМВС.

Вінницький міський голова Володимир Гройсман зазначив, що цей будинок по Тарногродського - перший в новому майбутньому мікрорайоні доступного житла. А за словами голови облдержадміністрації Олександра Домбровського, вони вже досягли домовленості з міністром про будивництво ще одного будинку на 280 квартир для співробітників міліції з фінансуванням п\'ятдесят на п\'ятдесят від місцевої влади та міністерства.

Новоселам, які ж поки не мають дітей, Юрій Луценко сказав:
- Нас має бути 50 мільйонів. До роботи!


Переглядів: 3247
Поширень: 0