Троє представників Німеччини: Алекс Вебер, Томас Майєр і Дуерр Волька - приїхали в наше місто з дружнім візитом 1 серпня. До цього вони подорожували по Східній Україні, яка і була основною метою їх поїздки. Їхній шлях пролягав по таких містах як: Луганськ, Донецьк, Костянтинівка, Дружківка, Харків.

Але, хоча Вінниця і розташована в стороні від цих міст, поїздка сюди була в обов\'язкових планах німецьких туристів.

Професії у них різні, але всі вони мають одне хобі - захоплення електротранспортом. У вільний час вони збираються разом і подорожують по інших країнах. І скрізь метою їхнього візиту є ознайомлення з трамвайними системами. У Німеччині вони створили свій німецький клуб любителів електротранспорту "TSNV".

У перший день свого перебування у Вінниці німецькі туристи оглядали трамвайні лінії, фотографували маршрутні вагони, здійснювали ознайомчі поїздки.

Вчора вранці гості, спільно з вінницькими любителями електротранспорту з клубу "1000 міліметрів", відвідали трамвайне депо, де ознайомилися з ремонтною базою ВТТУ. Екскурсію провів головний інженер трамвайного депо Дудник Є.Л. Багато чого зміг пояснити їм і член вінницького клубу Заднепрянний Павло.

Також 2 серпня любителі електротранспорту з Німеччини оглянули центральну трамвайну гілку нашого міста від залізничного вокзалу до Соборної та відвідали депо служби колії.

Увечері гості, подякувавши за гостинність, виїхали до Києва, звідки вже літаком вирушили до себе на Батьківщину.

Вінницьке трамвайне господарство справило на гостей з Німеччини, як вони самі сказали, саме найкраще враження, порівняно з іншими аналогічними на Україні.
 


Переглядів: 3445
Поширень: 0