24 серпня вінничани та гості міста матимуть нагоду побувати на українському весіллі у кращих традиціях – із тамадою, цікавими та запальними конкурсами, танцями, розвагами та смачними стравами. Крім того, пари, у яких день шлюбу припадає на 24 серпня, матимуть можливість провести урочисту церемонію реєстрації шлюбу прямо під час фестивалю – на вулиці та під відкритим небом.

Розпочнеться святкове дійство о 13:00 біля Будинку Офіцерів, де буде сформовано кортеж із наречених, які ще не знайшли свої половинки, вже одружених пар, які бажають повернути день свого весілля та ще раз одягнути святкове вбрання, а також ретро-автівок та лімузинів, прикрашених весільною атрибутикою. Далі святковий кортеж рухатиметься у напрямку «Магі-гранду», де від вул. Келецької до проспекту Юності і відбуватиметься весільний фест, під час якого буде презентовано кращі ресторани міста, салони краси, студії флористичного дизайну, весільні салони тощо. О 14:00 відбудеться «Весільний бум» для тих пар, у яких день весілля співпадає із Днем Незалежності України. Для них о 15:30 відбудеться офіційна церемонія реєстрації шлюбів. Крім того, о пів на третю танцювальні студії проводитимуть майстер-класи з весільного вальсу та рок-н-ролу, тому любителям потанцювати сумувати не доведеться.

За словами директора департаменту культури Вінницької міської ради Ірини Френкель, відкриття офіційної частини свята відбудеться о 16:00. Одразу після цього буде проведено конкурс майстерності тамади. «Кращі ведучі різних святкових заходів демонструватимуть свої вміння розважати гостей на практиці, - говорить Ірина Френкель. – А із парами, які беруть шлюб 24 серпня, проводитимуть традиційні весільні обряди («чоботи», конкурс весільних старост тощо)».

Крім того, у програмі фестивалю відбудеться також демонстрація найяскравіших весільних обрядів трьох різних народів світу. Показ весільного вбрання, гра «Кохання з першого погляду», весільний open-air – усе це та багато іншого зможуть спостерігати городяни 24 серпня на третьому фестивалі «Міцна сім’я – міцна держава».

Для того, щоб поборотися за звання кращого тамади або ж з питаннями та пропозиціями слід звертатись за телефонами: (0432) 59-51-75 та (0432) 61-16-72


Переглядів: 12201
Поширень: 0