15 серпня в місті Жмеринка працівники відділу державтоінспекції затримали 28 – річного водія, який керував автомобілем в стані сильного алкогольного сп’яніння і під час затримання затіяв бійку з правоохоронцями. Як розповів заступник начальника Жмеринського РВ УМВС Володимир Петлик, ця подія сталася близько 22 години .

Під час несення служби інспектори ВДАІ побачили автомобіль марки «ВАЗ 2107», що рухався по зустрічній смузі. За кілька хвилин працівники міліції його наздогнали та зупинили. За кермом автівки сидів молодий чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння. На зауваження правоохоронців він відповів нецензурною лайкою і на вимогу припинити такі дії відреагував тим, що кинувся на стражів порядку з кулаками. Чоловік вів себе вкрай агресивно навіть після того, як на його руки одягнули наручники і примусово посадили в патрульний автомобіль. Незабаром його доставили на медичне освідчення і попередній висновок про алкогольне сп’яніння знайшов своє підтвердження.

Як з’ясувалося, цей чоловік раніше не був судимий і в поле зору правоохоронців не потрапляв.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст.342 Кримінального кодексу. (Опір працівникові правоохоронного органу) Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років.


Переглядів: 2654
Поширень: 0