Нещодавно у Вінниці поблизу залізничного вокзалу затримали чоловіка, який протягом 20 хвилин пограбував двох жінок. Його затримували працівники Державної служби охорони спільно з громадянами, які були очевидцями даної події.

Близько 13 години до чергової частини УДСО звернулася молода жінка з повідомлення про те, що декілька хвилин тому її пограбували. Зі слів потерпілої, невідомий молодий чоловік силою відібрав в неї сумочку. Інформацію про пограбування та опис підозрюваного одразу передали по рації на всі екіпажі Державної служби охорони, що чергували містом. Неподалік від залізничного вокзалу знаходився екіпаж з інспекторами спецпідрозділу групи затримання прапорщиками міліції Максимом Кицюком та Сергієм Пивоваром.

Інспектори спецпідрозділу групи затримання УДСО УМВС прапорщики міліції Максим Кицюк та Сергій Пивовар )

Проїжджаючи по вулиці Залізничний провулок, працівники міліції побачили чоловіка, який тікав від громадян і який був схожий за описом потерпілої. Правоохоронці вискочили з автомобіля і почали його переслідувати. Незабаром на його руки одягнули залізні браслети і доставили у райвідділ міліції. Як з’ясувалося, підозрюваний в цей день пограбував ще одну жінку в районі залізничного вокзалу. В неї він відібрав мобільний телефон.

Зловмисником виявився непрацюючий 34 – річний вінничанин, який раніше неодноразово був судимий за квартирні крадіжки та шахрайство. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу . Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

 


Переглядів: 7228
Поширень: 0