Сьогодні на залізничному вокзалі у Вінниці надавали безкоштовні медичні консультаціїУ рамках акції медичного профілактично-просвітницького проекту „Майстерня здоров’я” 23 серпня на залізничному вокзалі м. Вінниці відбулася соціальна акція «День здоров’я», присвячена 20-й річниці Незалежності України.

Мета проекту – проведення просвітницьких заходів серед населення щодо формування здорового способу життя.

Працівники залізничного транспорту та пасажири у цей день мали нагоду безкоштовно виміряти тиск та отримати консультації медичного характеру в мобільних офісах, які були розташовані в приміщенні залізничного вокзалу. Охочі проходили тестування на вміст кальцію в організмі Сьогодні на залізничному вокзалі у Вінниці надавали безкоштовні медичні консультаціїта отримували консультацію лікаря – дієтолога.

Вінницький обласний Центр здоров’я забезпечив захід інформаційно-просвітницькою літературою. Особливим попитом користувались пам’ятки з профілактики серцево-судинних захворювань.

Акція проводилася за сприяння Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України, керівництва Укрзалізниці, Міністерства охорони здоров’я України і Всеукраїнського лікарського товариства.

Проведення подібних заходів сприяє покращенню обізнаності населення щодо збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих.


Переглядів: 3537
Поширень: 0