Кабінет Міністрів України схвалив проект розпорядження «Про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу „Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку” за 2010 рік» на своєму засіданні 17 серпня ц.р.

За умовами конкурсу переможців визначають у шести категоріях населених пунктів – відповідно до кількості мешканців.

Згідно зі схваленим актом, кращими містами у 2010 році у перший категорії (населення понад 500 тис. чоловік) стали Київ та Харків, другій (населення від 150 до 500 тис. осіб) – Вінниця та Івано-Франківськ, третій (населення від 50 до 150 тис. чоловік) – Іллічівськ Одеської області та Енергодар Запорізької, четвертій – Славутич Київської області та Монастирська Тернопільської. У п’ятій та шостій категоріях найкращими визначено Решетилівку Полтавської області, Чорнобаївку Черкаської області, Петропавлівську Борщагівку Києво-Святошинського району Київщини та Гнилиці Підвилочиського району на Тернопільщині.

Як зазначено в розпорядженні, участь у конкурсі взяли 68 міст, сіл і селищ України, 39 з яких увійшли до переліку населених пунктів найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку у 2010 році.


Переглядів: 4233
Поширень: 0