З нагоди цього заходу в області відбулося засідання оргкомітету. Відкриваючи засідання, заступник голови облдержадміністрації, голова оргкомітету Любов Спірідонова наголосила на необхідності безпечного проведення велопробігу, особливо на території міста Вінниці. «Велотур дуже популярний і важливий не тільки як спортивна подія, він має стати ще одним поштовхом до спортивної самореалізації кожного вінничанина» - зазначила Любов Спірідонова.

Команда Вінницької області стартує у м.Вінниці 2 вересня і проїде територією 9 областей: Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Волинської, Рівненської, Житомирської та Київської. Фінішує у столиці нашої країни 10 вересня в день святкування Дня фізичної культури та спорту на Майдані Незалежності.

Загальний шлях, який подолає наша команда – 1870 км. Загальний кілометраж всього маршруту становить більше 5000 км. На останньому етапі велоестафети колона буде налічувати 300 учасників і сотні бажаючих, що приєднаються до велоколони.

Усі команди пронесуть по території України прапори своїх областей і встановлять їх в м.Києві на майдані Незалежності. Таким чином кожен учасник не тільки відчує гордість за себе й своїх друзів, але й вдячність численних вболівальників.

Оргкомітет запрошує всіх бажаючих приєднатися до акції та 2 вересня біля «Книжки» на площі ім.Стуса взяти участь у велотурі «Спорт для всіх єднає Україну».


Переглядів: 3383
Поширень: 0