Головна місія його приїзду передача сертифікатів на благодійну допомогу у вигляді лікарських засобів 11 лікувально-профілактичним закладам області.

За словами Віктора Коржа благодійна допомога вінницьким медичним закладам на загальну суму 2 млн. 600 тис. грн. стала можливою за сприяння фірми «НІКОМЕД». Саме ця фірма сьогодні інвестує в Україну 200 млн. доларів на будівництво нового суперсучасного фармацевтичного підприємства.

Цього дня сертифікати отримали:

  • обласна лікарня ім.. Пирогова на загальну суму 47 тис. 670 грн.;
  • обласний ендокринний диспансер – 16 тис. 650 грн.;
  • госпіталь інвалідів ВВв – 179 тис. 268 грн.;
  • обласний диспансер радіологічного захисту населення – 179 тис.268 грн.;
  • обласна лікарня ім.. акад.. Ющенка – 743 тис. 514 грн.

П’ятьом центральним районним лікарням, а саме Вінницькій, Немирівській, Тульчинській, Тиврівській та Шаргородській виділено медикаментів на суму по 140 тис. грн.. кожній.

Окрім цього, сертифікат на суму 466 тис. 700 грн. отримало обласне ТОВ Червоного Хреста України.

Роз’яснюючи присутнім, Віктор Корж відзначив, що на такі суми мед заклади отримали препарати «Актовегіну» (препарат групи біогенних стимуляторів), «Цераксону» (препарат, який покращує обмінні процеси в нервових клітинах) та «Тахокомб» (гемостатичні пластини для зупинки кровотечі під час оперативного втручання).

Слід відзначити, що протягом всього періоду меценатства на Вінниччині за сприяння Віктора Коржа лікувальні заклади області отримали медичних препаратів на загальну суму 4 млн. 300 тис.грн.

Підсумовуючи зустріч, начальник управління охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації Лідія Діденко від імені головних лікарів обласних медзакладів, пацієнтів та влади області подякувала народному депутату за значний внесок в галузь медицини і відзначила, що такими вчинками є прикладом соціального партнерства.

 


Переглядів: 3317
Поширень: 0