По другому маршруту їздить новий "Богдан"Автобусний парк Вінницького ТТУ поповнився новим "Богданом", що надійшов до нашого міста 31 серпня. Він їздитиме по 2-му маршруту "Площа Шкільна - Залізничний вокзал".

Новий автобус є одним із 15 "Богданів" закуплених в кредит на загальну суму майже 18 мільйонів гривень. До кінця вересня місто має отримати ще 5 автобусів, решту 9 – у жовтні, повідомив міський голова Володимир Гройсман.

Автобус розрахований більш ніж на 100 пасажирів, з них 28 місць для сидіння. Даний транспортний засіб обладнаний пандусом та місцем для інвалідів, також в автобусі міститься інформаційна стрічка. Спеціалістам ТТУ новий "Богдан" сподобався німецькими двигунами, що дозволяють суттєво економити пальне, розповів начальник підприємства Володимир Бугайчук.

- Новий «Богдан» сподобався спеціалістам, у ньому облаштовані зручні пандуси для інвалідів, дитячих колясок, встановлено німецькі двигуни, що дозволяють суттєво економити пальне, сучасну інформаційну систему.

Міський голова власноруч сів за кермо нового «Богдана», ознайомився з його технічними можливостями - кабіна водія охолоджується, з неї можна прослідкувати за посадкою пасажирів, висота підніжок регулюється.

- Те, що автобуси купуються у кредит на 5 років має ряд переваг і зовсім нас не бентежить. Цей час ми вже користуватимемося автобусами і будемо захищені від інфляційних процесів, адже ціна визначена фіксована. Щодо маршрутів, то намагатимемось максимально охопити ними приватний сектор, де немає електротранспорту - Старе Місто, провулок Цегляний, П’ятничани,- повідомив Володимир Гройсман.

Довідка:

Нині автобусний парк нараховує 10 міських автобусів, які обслуговують 8 маршрутів:

№ 2 "Площа Шкільна - Залізничний вокзал" - 1 автобус ЛАЗ-695;
№ 5 "П\'ятничани - Електромережа" - 1 автобус ЛАЗ-Сити;
№ 7 "Пирогово - вул.Примакова" - 2 автобуси ЛАЗ-Сити;
№ 8 "вул.Бучми (ліс) - Залізничний вокзал" - 1 автобус ЛАЗ-Сити;
№ 11 "вул. Ботанічна - Сабарів" - 1 автобус ЛАЗ-Сити;
№ 14 "Будинок відпочинку - Залізничний вокзал" - 1 автобус ЛАЗ-Сити;
№ 15 "Педучилище - Залізничний вокзал" - 2 автобуси ЛАЗ-Сити;
№ 21 "Педучилище - лікарня ім.Пирогова" - 1 автобус Богдан-А1445.


Переглядів: 9523
Поширень: 0