У четвер о 19 годині всі КВН-щики Вінниці закликають стати пліч-о-пліч проти сміття біля кінотеатру “Росія”. З пляшками, сміттям і г...м вони боротимуться не гумором, а граблями, рукавичками і бажанням. Бажанням - зробити місто кращим, зеленим, чистим і просто власним. Після чого прямісінько перед колишнім кінотеатром “Росія” відбудеться прем’єра української кінокомедії “Хто є хто” В. Андрієнка.

- Після прибирання ми плануємо на сходах до кінотеатру розгорнути величезний екран з відеопроектором і переглянути уривки світової кінокласики. Прямо на довгих сходах до кінотеатру. Сподіваюсь, встигнемо подивитись першу за багато років застою українського кіно кінокомедію “Хто є хто”, - говорить один з організаторів акції Олександр Шемет.

Але основна мета флешмобу — це привернути увагу вінничан до величезної будівля, яка постійно здається в аренду і перебудовується.

Бо, за словами Олександра, найбільша проблема не те, що у місті не має великої кіноконцертної зали. А та, що вона є, зважте “Росія” вміщує 1200 осіб, а Будинок офіцерів - 800, але руйнується і простоює на очах, у центрі міста.


Переглядів: 3461
Поширень: 0