Вже не перший рік у Вінниці Єврейська Месіанська Громада проводить святкові концерти в періоди єврейських свят, таких як Рош аШана, Сукот, Ханука, Пурим і Песах. Завдяки цьому, вінницькі євреї можуть краще пізнати свою власну історію і культуру, наблизитися до своїх коренів. Але двері месіанської громади відкриті не тільки для євреїв, але для всіх - вінничани, жителі і гості міста, в незалежності від національності, можуть прийняти участь в єврейських біблійних святах.

І тому, в ці теплі, яскраві осінні дні Єврейська Месіанська Громада Вінниці знову запрошує Вас на святковий музично-творчий концерт, присвячений одному з основних єврейських свят осені - Рош аШана, що також відомий під назвою "Єврейський Новий Рік".

У програмі концерту Вас очікує:

  • жива музика;
  • виступи танцювальних колективів Вінниці і Києва, що виконують традиційні єврейські і сучасні ізраїльські танці;
  • комедійні театральні мініатюри;
  • смачні святкові частування;
  • багато гумору і гарного настрою.

Також під час двох годин свята, Ви зможете більше взнати про Рош аШана. Ознайомитись з особливостями єврейського календаря і зрозуміти, чому єврейський Новий Рік святкується не в січні, як міжнародно-державний, а восени, у вересні-жовтні. Ви зможете відкрити для себе багато нового, наприклад, що таке "шофар" і чому в Рош аШана євреї усього світу бажають одне одному "бути в голові, а не в хвості".

Окрім цього, всі гості свята зможуть спробувати традиційні єврейські новорічні страви - яблука з медом і побажати одне одному "Шана Това!" або "гарного року!".

Ми будемо раді бачити Вас на святі, можете разом із собою брати дітей і запрошувати родичів, адже і їм також все це обов\'язково сподобається!

Як зазвичай, відмітимо, що ВХІД ВІЛЬНИЙ

Концерт відбудеться 1-го жовтня, о 15:00.

За адресою: вул. Київська, 16, актова зала інституту ІНФРАКОН (вхід з вул. Стеценка)


Переглядів: 11110
Поширень: 0