Благодійний фонд «Подільська громада» та громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» запрошують Вас приєднатись до благодійної програми «КОМП’ЮТЕР ДРУГУ», яка триває з 2009 року.

Мета благодійної програми - сприяти розвитку благодійності та взаємодопомоги на території області, створити сприятливі умови для самореалізації людей з обмеженими фізичними можливостями, дати змогу всім громадянам долучитись до цієї програми.

В області проживає понад 3 000 людей з обмеженими фізичними можливостями, серед них є чимало бажаючих навчатись. Проте більша частина мешкає в віддалених селах Вінницької області і це робить їх відірваними та ізольованими від навколишнього світу через неадаптоване середовище та відсутність сучасних засобів комунікації. Процес самоосвіти неможливий без доступу до інформаційного простору, але в більшості не вистачає коштів на придбання комп’ютерної техніки та інших сучасних засобів комунікації.

Сьогодні комп’ютери наявні майже в усіх установах та організаціях, чимало комп’ютерної техніки знаходиться і в приватному користуванні. Оскільки, технічний прогрес не стоїть на місці і техніка стає застарілою для використання в серйозних професійних цілях, всі намагаються замінити комп’ютер на новіший, більш прогресивніший. Нерідко постає запитання: Куди подіти старий комп’ютер?

Саме у такому випадку ми пропонуємо всім небайдужим долучитись до програми «Комп’ютер другу» і передати свій улюблений, але вже «не новий» комп’ютер у надійні руки людей, яким він принесе радість, можливість пізнання та самореалізації.

За останній час спільними зусиллями з небайдужими українцями, до речі до акції вже приєдналися не лише жителі Вінницької області, вдалося подарувати радість таким людям з фізичним обмеженнями:

Сакевичу Ігорю, з Літинського району, с. Багринівці
• Прокопенко Юрію, що проживає в м. Вінниця
• Щерба тюк Лесі, з м. Хмільник
• Линник Наталі, з м. Липовець
• Молодзиновському Юрію з м. Вінниці

Для кожного з них це шанс самореалізуватися, це великий крок до інформаційного простору і, можливо, успіх у професійній діяльності!

До програми можна долучитись, звернувшись до організаторів програми:

  • БФ «Подільська громада»: м. Вінниця, вул. П. Осіпенко 4, 2-ий поверх, тел. 67-20-96,
  • ГО «Гармонія»: м. Вінниця вул. Космонавтів, 48, тел. 57-73-29.,

Контактні особи:
• Альона Кирилюк 096 91 58 640
• Раїса Панасюк, 067 79 05 303
 


Переглядів: 3953
Поширень: 0