Сьогодні вночі на території Ленінського райвідділу міліції працівники батальйону патрульно-постової служби затримали двох 20 – річних молодиків, яких обґрунтовано підозрюють у скоєнні пограбувань двох вінничан. Громадян пограбували в нічний час біля під’їздів будинків по вулиці Пирогова. В двох випадках потерпілими стали чоловіки, які поверталися додому. Застосувавши силу, зловмисники відібрали в потерпілих гаманці та мобільні телефони.

Інформація про ці пограбування надійшла до правоохоронців і менше ніж за годину підозрюваних затримали. Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Ленінського райвідділу міліції Микола Шкондя, двоє підозрюваних виявилися непрацюючими вінничанами.

Сьогодні працівники міліції проводять розслідування і з’ясовують причетність молодиків до подібних злочинів скоєних раніше на території нашого міста. Наразі за фактами пограбувань сьогодні порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.


Переглядів: 2932
Поширень: 0