У Вінниці 24 вересня стартував сезон осінніх ярмарківУ Вінниці 24 вересня стартував сезон осінніх ярмарків. Свою продукцію до обласного центру привезли сільгосппідприємства з Вінницького, Калинівського, Літинського, Муровано-Куриловецького та Жмеринського районів. Загалом 169 машин привезли продукції на суму 1610 тисяч гривень за цінами виробника. На ярмарок залучили 198 суб’єктів підприємницької діяльності, у тому числі сільськогосподарських – 103, переробної промисловості – 53, споживчої кооперації – 11 та інші підприємства різної форми власності.

У Вінниці 24 вересня стартував сезон осінніх ярмарківЗаступник голови обласної державної адміністрації Василь Черній оглянувши хід ярмарку відмітив той факт, що всі райони дотримались усіх умов запропонованого асортименту. Дані ярмарки мають на меті наситити ринок овочевою продукцією за цінами виробника. І дивлячись на ціни та продукцію можна відмітити, що всі учасники ярмарку дотримались рекомендованих цін.

Ярмарок традиційно пройшов на проспекті Юності від вул. Стахурського до вул. Келецької. Ще шість наступних субот Вінниччина ярмаркуватиме.

 


Переглядів: 4287
Поширень: 0