Підставою для цього є те, що приміщення було збудоване без дозвільних документів, а земельна ділянка, на якій здійснено самочинне будівництво, Вінницькою міською радою не надавалась. Окрім того, мали місце численні скарги мешканців прилеглих будинків щодо цього будівництва.

Конфлікт навколо зведення торгового-офісного центру по вул. Свердлова біля будинку №172 точиться не один рік. Мешканці цієї багатоповерхівки ще на початку будівництва виступали проти того, що біля їхнього будинку з\'явиться споруда. Але керівництво приватного підприємства, яке на той час розпочало будівництво, до мешканців не дослухалось та не оформило належним чином усі необхідні дозвільні документи.

Досить довгий час стосунки між собою у суді з\'ясовували особи, які фінансували будівництво. В результаті - власник у споруди інший аніж той, хто починав будівництво.

«На сьогоднішній день справа прийнята до розгляду, - розповідає заступник міського голови Володимир Слишинський. - Нам важливо, щоб люди розуміли - для того, аби будуватись на території міста, необхідно спочатку оформити документи. А не так, що спочатку збудували, а потім звертаються для узаконення, як це трапилось із об\'єктом по вул. Свердлова, 168-А».

 


Переглядів: 4727
Поширень: 0